بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

مشاور نتانیاهو بیمارستان الشفا در غزه را هدف مشروع برای ارتش اسرائیل دانست !

مشاور نتانیاهو بیمارستان الشفا در غزه را هدف مشروع برای ارتش اسرائیل دانست ! یکی از مشاوران نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بیمارستان الشفا در غزه یک هدف مشروع برای ارتش اسرائیل است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، مارک رگو، سفیر سابق اسرائیل در لندن که در حاضر یکی از مشاوران بنیامین نتانیاهو است گفت که تل‌آویو معتقد است که سیستم «کنترل و فرماندهی» حماس زیر بیمارستان الشفا قرار دارد.

 

اظهارات رگو در مصاحبه با کانال ۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی بعد از افزایش خشم عمومی از این رژیم در نتیجه حمله به آمبولانسی که در حال انتقال زخمی‌ها از بیمارستان الشفا به گذرگاه رفح بود مطرح شده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی حمله به آن آمبولانس را پذیرفته اما مدعی شده که این خودرو در حال انتقال عوامل حماس بوده است.

 

ادعاهای ارتش صیهونیستی در حالی مطرح شده که تصاویر و فیلم‌های منتشرشده از محل حمله رژیم صهیونیستی شهادت عده زیادی از غیرنظامیان را در این حمله نشان می‌دهد.

 

مدیر مجتمع پزشکی الشفا گفته گروهی از کادر درمان و امدادگران در حمله رژیم صهیونیستی به درب ورودی این مجتع به شهادت رسیده‌اند. در این حمله دست‌کم ۶۰ نفر شهید و مجروح شده‌اند.

 

در همین حال، رئیس سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای گفته که از حمله به آمبولانس در غزه شوکه شده است.

 

تدروس آدهانوم گبرسیوس در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بیماران، کارکنان سلامت، تأسیسات سلامت و آمبولانس‌ها بایستی در تمامی شرایط مورد محافظت قرار بگیرند.»

 

رئیس سازمان جهانی بهداشت در ادامه این بیانیه خواستار برقراری فوری آتش‌بس در غزه شده است. ساعاتی قبل‌تر بنیامین نتانیاهو در بیانیه‌ای برقراری هر گونه آتش‌بس یا وقفه در جنگ را رد کرد.

 

رسانه‌ها روز جمعه سوم نوامبر و در بیست و هشتیمن روز نبرد «طوفان الاقصی» اعلام کردند که با تداوم بمباران هوایی نوار غزه توسط جنگنده‌های رژیم اشغالگر، تعداد شهدای فلسطینی از ۹ هزار فراتر رفت.

 

ارتش رژیم اشغالگر علاوه بر بمباران هوایی غزه و کشتار غیرنظامیان، تا به امروز و در حالی که تلفات نظامیانش افزایش یافته است، مدعی پیش‌روی در عملیات نظامی در نوار غزه شد.

 

گردان‌های «عزالدین القسام» هم صبح جمعه در بیانیه‌ای اعلام کردند که نظامیان صهیونیست را در منطقه بیت لاهیا، واقع در شمال نوار غزه غافلگیر کرده و ۴ نظامی آن‌ها به هلاکت رساندند؛ مجاهدان القسام به هدف قرار دادن نظامیان اشغالگر در نوار غزه ادامه می‌دهند.

 

با وجود آنکه رسانه‌های عبری از جمله روزنامه «یدیعوت آحارانوت» تعداد نظامیان اسرائیلی کشته‌شده در نبرد زمینی تا به امروز را ۲۴ نفر ذکر کرده‌اند، منابع خبری گزارش می‌دهند که تعداد واقعی کشته‌ها و تلفات این رژیم به مراتب بیشتر از آمارهای اعلامی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار